Refurbished iPhone 6s

Apple’s i en s.Net zoals de ‘i’ in de Apple Iphone producten voor meerdere uitleg vatbaar is, zo kan ook de ‘s’ in de toevoeging voor een aantal iPhones voor meerdere woorden staan. Speed, security en sensibility worden genoemd voor respectievelijk de iPhones 4s, 5s en 6s, maar simpelweg ‘successor’ of ‘superior’ worden ook als goede mogelijkheid gezien. Laten we het er maar op houden dat de iPhone 6s met zijn nieuwe 3D Touch technologie een sensibele, superieure successor is van de gewone iPhone 6.

De sensibele iPhone 6s

Apple heeft met 3D Touch voortgeborduurd op de Force Touch die het eerder al voor de Apple Watch gebruikte. Onder het nieuw ontwikkelde scherm zijn 96 sensoren ingebouwd die de minieme afstand tussen de sensor en het scherm registreren, waardoor kan worden bepaald hoe hard er op het scherm gedrukt wordt. Vervolgens koppelt de Taptic Engine – een samentrekking van ‘tap’ en ‘haptic’ – door middel van een subtiele trilling informatie aan de gebruiker terug, zo ziet u niet alleen wat u doet, u voelt het ook. De 3D Touch technologie zorgt voor het intuïtief gebruik van app-icoontjes om de belangrijkste opties weer te geven. Naast 3D Touch en de Taptic Engine is er nog een belangrijke verbetering ten opzichte van de iPhone 6: de camera aan de achterzijde is geüpgraded van 8 naar 12 mp en de webcam van 1,2 naar 5 mp.

Een refurbished iPhone 6s kopen

Als u op zoek bent naar een refurbished iPhone 6s, zult u waarschijnlijk kijken naar de betrouwbaarheid van de verkopende partij. U wilt tenslotte geen kat in de zak kopen. Omdat wij een refurbished iPhone 6s grondig hebben nagekeken en eventuele onderdelen hebben vervangen én van een nieuwe accu hebben voorzien, durven wij twaalf maanden garantie te geven op een refurbished iPhone 6s. Bovendien mag u het toestel 14 dagen thuis uitproberen en als u in de gelegenheid bent om onze fysieke winkel in Amersfoort te bezoeken, kunt u ons alles vragen wat u weten wilt over de refurbished iPhone 6s.

Waarom zou u bij Mobico een refurbished iPhone 6s kopen

• Een refurbished iPhone 6s is goedkoper dan een nieuw toestel;
• Een refurbished iPhone 6s is voorzien van een nieuwe accu;
• Wij geven twee jaar garantie op een refurbished iPhone 6s;
• Indien voorradig, keuze uit verschillende uitvoeringen;
• Twee weken thuis uitproberen;
• Mobico is gegarandeerd 100% betrouwbaar;
• Fysieke winkel in Amersfoort;
• Gratis verzending in Nederland.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

Indien voorradig, hebben wij de refurbished iPhone 6s in drie verschillende klassen uiterlijke conditie. De AAA-grade klasse ziet er als nieuw uit, de AA-grade heeft lichte gebruikssporen en de A-grade klasse heeft duidelijk zichtbare gebruikssporen. Daarnaast kan de geheugencapaciteit van de refurbished iPhone 6s onderling verschillen.

Enkele specificaties van de iPhone 6s

De refurbished iPhone 6s werkt op het laatste iOS besturingssysteem. Hij meet 138 x 67 x 7 mm en weegt 143 gram. De iPhone 6s heeft een sterke Apple A9 processor, die bijna 30% sneller is dan zijn voorganger, en 2 gb RAM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *